Home Bizar Ze ziet een elastiekje aan haar deurknop de reden waarom het daar...

Ze ziet een elastiekje aan haar deurknop de reden waarom het daar is aangebracht is beangstigend

Inbraken en overvallen vinden helaas meer plaats dan we soms denken. Een verrassende 30% van de inbrekers komen gewoon binnen door niet afgesloten deuren en ramen. Maar wat inbrekers bereid zijn om te doen om toch maar in je huis te geraken, is best angstaanjagend. Een vrouw besliste om haar verhaal te delen om mensen aan te sporen meer aan inbraakpreventie te doen.

Een vrouw uit Texas genaamd Kim Cernigliaro glipte door het oog van de naald. Ze was alleen thuis toen ze iemand op de voordeur hoorde kloppen. Haar instincten zeiden haar dat er iets niet klopte, en gelukkig besliste ze om de deur niet open te doen. Maar toen ze door het glas tuurde zag ze een silhouet van een vreemde man.

Kim wachtte ongeveer 30 minuten om er zeker van te zijn dat dit heerschap verdwenen was. Toen ze de deur opende, trof ze een elastiekje rond de deurknop aan. Volgens de plaatselijke politie is dit een nieuwe tactiek van inbrekers. Inbrekers plaatsen een elastiekje rond de deurknop, zodat ze de deur al kunnen openbeuken van zodra de deur wordt ontgrendeld. Zo hoeven ze niet te wachten tot de eigenaar de deur daadwerkelijk helemaal opent.

Kim deelde haar ervaring op Facebook om anderen te waarschuwen en haar post ging helemaal viraal. Haar post werd op de sociale media al meer dan 150.000 keer gedeeld. DEEL haar verhaal en bekijk hieronder nog enkele tips voor een betere inbraakpreventie!