Home Bizar Zakjes water in je schoenen? Als jij dit leest ga je het...

Zakjes water in je schoenen? Als jij dit leest ga je het sowieso ook proberen

Een vrouw kan je haast niet gelukkiger maken dan met schoenen, maar ook mannen zijn er dol op. Vooral schoenen in de uitverkoop vliegen er doorheen in de winkels. Een winkelier die mooie schoenen voor een lage prijs aan biedt kan er bijna zeker van zijn dat hij veel zal verkopen. Soms zitten de schoenen wat te krap, maar omdat ze zo mooi zijn kopen we ze toch maar.

Betrap jij jezelf ook wel eens op het kopen van schoenen en ze vervolgens niet dragen? Wat een zonde!

Te klein
In Nederland heeft een vrouw gemiddeld 26 paar schoenen in de kast staan! Omdat je er natuurlijk nooit 26 draagt, staat een groot deel van de schoenen thuis weg te rotten in de kast. Alhoewel je in de winkel nog zo overtuigd was dat dit dé perfecte schoenen waren voor jou, leken ze thuis toch wat minder mooi. Zeker door schoenen online te bestellen kom je er thuis vaak achter dat ze niet zo fijn zitten doordat ze wat aan de kleine kant zijn. Je komt er nauwelijks in met je voeten of zit tegen de punt aan te duwen met je tenen. Gelukkig hoef jij je te krappe schoenen nooit meer weg te gooien, door deze truc rek je je schoenen een beetje op waardoor ze stukken beter gaan zitten!

Zakjes water
Alles wat je nodig hebt zijn afsluitbare plastic zakjes, een vriezer én water. Zo werkt het:

1. Vul de plastic zakjes tot deze half vol zijn en stop deze in je schoenen, zorg er voor dat je deze goed in de punt van de schoen duwt.
2. Leg de schoenen met de zakjes water erin in de vriezer en wacht tot het water volledig is bevroren.
3. Haal je schoenen uit de vriezer en laat ze gedurende 20 minuten ontdooien.

Alles wat je nu nog hoeft te doen is de zakjes water uit je schoenen halen en je zal merken dat ze een maatje groter zijn en een stuk beter passen!