Home Bizar Plaats daarom altijd een munt in de vriezer voordat je je huis...

Plaats daarom altijd een munt in de vriezer voordat je je huis verlaat

Ben je ooit thuisgekomen van een vakantie of werktrip en je dan merkt dat alle digitale klokken het verkeerde uur tonen?

Het duurt niet lang voordat je zich dan realiseert dat de stroom is uitgevallen. Het is onmogelijk om de omvang ervan te kennen, en daarom is het moeilijk om te zien hoeveel voedsel in de vriezer is aangetast door de panne. Het is goed mogelijk dat het eten in de vriezer de vuilnisbak in mag, maar soms kan het terug worden bevroren.

Hier heb je een trucje, die je gemakkelijk kunt gebruiken elke keer dat je het huis verlaat.

Het klinkt misschien raar, maar je hebt slechts een beker, een muntstuk en water nodig!

In een Facebook-bericht legt de “uitvinder” Shiela Pulanco Russell uit waarom iedereen dit zou moeten doen, evenals hoe dit uit te voeren:

“Zet een mok water in de vriezer. Wacht een uur tot het water bevriest en plaats dan een muntje bovenop voordat je het in de vriezer zet.

Op deze manier, als je thuiskomt, zul je te weten komen of je eten slecht is geworden of het toch in goede staat is gebleven tijdens je afwezigheid.

Als de munt op de bodem van de kop is gevallen, betekent dit dat al het voedsel is ontdooid en je het moet weggooien. Maar als de munt zich aan de bovenkant of in het midden van het kopje bevindt, kan je eten nog steeds goed zijn.

Het is eigenlijk een goed idee om dit altijd in de vriezer te laten staan ​​- dus als je om wat voor reden dan ook de elektriciteit verliest, heb je deze truc om op terug te vallen. Als je niet zeker bent van je eten, gooi het dan gewoon weg. Het belangrijkste is dat alles veilig is!”

Eenvoudig, efficiënt en goedkoop! Een groot pluspunt is dat het goed is voor het milieu, omdat je geen massa eten onnodig hoeft te verspillen.

Deel dit geniale trucje met al je vrienden!