Home Bizar Hij sneed een ui door de helft , en wrijft de achterkant...

Hij sneed een ui door de helft , en wrijft de achterkant van zijn hand ermee in. De reden waarom? Wist jij dit?

Veel mensen hebben een haat-liefde verhouding met uien. Ze zijn een belangrijk ingrediënt in sommige recepten, zoals roerbakken, eieren, en zo ongeveer alles hartig, maar hebben ook een penetrante geur en zorgen ervoor dat je ogen gaan prikken! Als je het niet zo met uien hebt,dan zal dit artikel je een fan maken. In feite zijn er vele toepassingen voor uien die niet eens betrekking hebben op levensmiddelen!
Als je niet altijd van alles bij de hand hebt aan zalfjes en zo,dan zullen deze uien trucjes je daarbij helpen. Wie wist dat uien zo nuttig waren?

1.) Brandwonden

Uien hebben speciale eigenschappen, en hun sap fungeert als een onmiddellijke pijnstiller. Het zal ook littekens voorkomen, die weer het risico op infecties veroorzaken.

LEES OOK!  De vrouw is aan het douchen als plotseling iets over haar voet strijkt. Als ze het met de WC-borstel te lijf wil gaan ziet wat het werkelijk is – en heeft het niet meer van het lachen.

2.) Insectenbeten

Uien zijn uitstekend om insectenbeten te behandelen. Het zal helpen  gif weg te nemen en jeuk te verzachten.

3.) Oorpijn

Aanbrengen in je oor tegen oorpijn. Het zal de wax in je oor verzachten en de pijn verlichten.

4.) Detox

Verse uien absorberen bacteriën, dus snijd er een aantal open en plaatst ze in het huis, voor een schonere lucht, en een detoxificatie voor je huis!

5.) Koorts

Uien staan ook bekend dat ze koorts kunnen verlichten . Gewoon wat in je sokken doen ’s nachts, en je voelt je prima de volgende dag. Raar maar waar!